Αρχική > εκπαιδευτικά > ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

15/09/2016

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                          

Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ
ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. / FAX: 2610 – 278776
mail: aelmeahaias@yahoo.gr,

https://aelmeahaias.wordpress.com    

 

Πάτρα, 14/ 9 /2016

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το  Δ.Σ της Ά ΕΛΜΕ Αχαΐας ευχόμαστε στους Μαθητές, τους Γονείς και όλους τους συναδέλφους καλή, δημιουργική και  αγωνιστική σχολική χρονιά.

Εφέτος η σχολική χρονιά άρχισε με το σωματείο σε δράση από την πρώτη μέρα.

Την  Παρασκευή 2/8 /2016 το Δ.Σ της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας πραγματοποίησε Παράσταση  στο ΠΥΣΔΕ Αχαΐας και εξέφρασε την αντίθεση του κλάδου στις παράλογες αυταρχικές και ανεδαφικές εγκυκλίους που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα τοποθετήσεων των συναδέλφων.

Αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δράσης του σωματείου είναι ότι  η διαδικασία τοποθετήσεων των συναδέλφων εφαρμόζεται  από το ΠΥΣΔΕ με  λογικούς ρυθμούς. Η Α ΕΛΜΕ Αχαΐας  είναι σε εγρήγορση με σκοπό την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και των δικαιωμάτων μας, με καθημερινές παρεμβάσεις και παρουσία.

Αυτό το αποτέλεσμα η Δ.Δ.Ε Αχαΐας το χαρακτηρίζει σε συγκεκριμένη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της «μετά από παράκληση πολλών συναδέλφων»!

Το Δ.Σ. της Ά ΕΛΜΕ Αχαΐας τονίζει ότι το σωματείο μας θα είναι μπροστά σε κάθε πρόβλημα  της Σχολικής κοινότητας που προκύπτει στις δύσκολες εποχές που ζούμε όσο και να θέλει η Διεύθυνση και το Υπουργείο να φαίνονται όλα όμορφα και τακτοποιημένα προσπαθώντας να κρύψει τα φλέγοντα θέματα που είναι ανοικτά στον χώρο της Παιδείας.

 

  

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας

Σιάχος Χρήστος                                                Ψαρράς Σπύρος

Κατηγορίες:εκπαιδευτικά
Αρέσει σε %d bloggers: