Αρχική > εκπαιδευτικά > Πρόσκληση των σχολείων σε συλλογή τροφίμων

Πρόσκληση των σχολείων σε συλλογή τροφίμων

11/04/2016

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

A ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ
ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ,  ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. / FAX: 2610 – 278776
mail: aelmeahaias@yahoo.gr,

https://aelmeahaias.wordpress.com

Πάτρα, 06/04/2016

 

προς: σχολεία του Δήμου Πατρέων

 

Θέμα: «Πρόσκληση των σχολείων σε συλλογή τροφίμων»

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, καλούμε τα σχολεία του Δήμου Πατρέων ενόψει των εορτών του Πάσχα να συγκεντρώσουν τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν είτε στα συσσίτια των ενοριών είτε στο «Κελάρι της Αγάπης», δηλαδή στην τράπεζα τροφίμων της Ι. Μητρόπολης Πατρών.

Τα προϊόντα που μπορείτε να συλλέξετε είναι τρόφιμα μακράς διάρκειας, κυρίως λάδι, αλεύρι, ντοματοχυμοί, βρεφικές τροφές, κονσέρβες, αλλά και ρύζι, ζυμαρικά, γάλα, φασόλια, φακές.

Όποιο σχολείο συγκεντρώνει τρόφιμα, θα επικοινωνεί με τα γραφεία της Ι. Μ. Πατρών στο τηλέφωνο 2610-320602 (εσωτερικό 2) με τον πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως, π. Αρτέμιο, προκειμένου αυτός να αποστέλλει όχημα που θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα. Θα πρέπει  να καταγράφετε τις ποσότητες και το είδος των τροφίμων που συλλέγετε, προκειμένου να  παίρνετε σχετική απόδειξη κατά την παράδοση των τροφίμων.

Η συγκέντρωση τροφίμων καλό είναι να ολοκληρωθεί την Τρίτη 19/4/2016, ώστε να ακολουθήσει η παραλαβή των τροφίμων μέχρι το κλείσιμο των σχολείων για τις εορτές του Πάσχα (22/4/2016).

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε και στα μέλη του ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ.

 

 

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας

Σιάχος Χρήστος                                              Ψαρράς Σπύρος

 

Κατηγορίες:εκπαιδευτικά
Αρέσει σε %d bloggers: