Αρχική > εκπαιδευτικά > Θέμα: επίσκεψη αν. Υπουργού Παιδείας στην Πάτρα

Θέμα: επίσκεψη αν. Υπουργού Παιδείας στην Πάτρα

03/04/2016

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

A ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ
ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. / FAX: 2610 – 278776
mail: aelmeahaias@yahoo.gr,

https://aelmeahaias.wordpress.com

Πάτρα,   2 /03/2016

 

  Θέμα: επίσκεψη αν. Υπουργού Παιδείας στην Πάτρα

 Η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας καλεί τους συναδέλφους και τους Γονείς σε διαμαρτυρία στην Πλατεία Γεωργίου την Δευτέρα  4/4/2016  και  ώρα  18:00 κατά την επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας στην πόλη της Πάτρας.

Ήρθε η ώρα να ακουστεί δυνατά η φωνή των εκπαιδευτικών, των εργαζόμενων και του λαού.

Η Κυβέρνηση ευθύνεται για την ψήφιση και την εφαρμογή των καταστροφικών μέτρων του 3ου  Μνημονίου σχετικά με το Ασφαλιστικό –Συνταξιοδοτικό, καθώς και για τα νέα μέτρα σχετικά με την εργασία. Ευθύνεται για την άδικη φορολογική πολιτική σε βάρος του  λαού, για την πολιτική της στο ζήτημα των κόκκινων Δανείων, για την άνευ όρων παράδοση του κοινωνικού πλούτου στους δανειστές. Την πολιτική αυτή η κυβέρνηση και η Υπουργός της εφαρμόζουν για λογαριασμό του ΔΝΤ, της ΕΕ και των Τραπεζών σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Οι περικοπές στα κονδύλια της κοινωνικής πολιτικής έχουν ως αποτέλεσμα να μένουν απλήρωτες οι καθαρίστριες στα σχολεία, να κινδυνεύουν τα τμήματα ένταξης με την Τροπολογία Φίλη στην Ειδική Αγωγή, να οδηγείται σε συρρίκνωση η Επαγγελματική Εκπαίδευση με μείωση τμημάτων και ειδικοτήτων, να παγώνουν οι διορισμοί με αποτέλεσμα να μονιμοποιούνται τα κενά στα σχολεία. Όλα αυτά οδηγούν στην διάλυση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας.

 

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας

Σιάχος Χρήστος                                              Ψαρράς Σπύρος

Κατηγορίες:εκπαιδευτικά
Αρέσει σε %d bloggers: