Αρχική > εκπαιδευτικά > ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

11/10/2014

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                                  Πάτρα 2-9-2014                                           

Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ
ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. / FAX : 2610 – 278776
https://aelmeahaias.wordpress.com,
aelmeahaias@yahoo.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΙΚΑ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ

Το Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ μαζί με συναδέλφους ειδικοτήτων συναντήθηκε την Τρίτη με τη Δ/ντρια Εκπ/σης και της έθεσε το ζήτημα της ολικής διάθεσής τους στην Α/θμια καθώς και του τρόπου που θα γίνει.

Επισημάναμε  την προβληματική κατάσταση που δημιουργήθηκε την περυσινή χρονιά, που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συναδέλφων.

Ζητήσαμε  να διατεθούν οι συνάδελφοι στην Α/θμια ως λειτουργικά υπεράριθμοι , να ζητηθούν τα κενά από την Α/θμια , να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων τους και να υπάρχει η δυνατότητα ανάκλησης της αίτησης σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφος το επιθυμεί.

Η Δ/ντρια αποδέχθηκε τα 3 πρώτα αιτήματά μας και δε δέχθηκε τη δυνατότητα της ανάκλησης της αίτησης, επικαλούμενη πίεση χρόνου.

Για τα παραπάνω ζητήματα το Δ.Σ έχει προγραμματίσει συνάντηση και με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπ/σης ,την  Τετάρτη,  ώστε να ασκηθεί  πίεση για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της Διοίκησης για την  επίλυση του ζητήματος προς όφελος των συναδέλφων.

Κατόπιν αυτών, καλούμε τους συναδέλφους των ειδικοτήτων να μη σπεύσουν την Τετάρτη να καταθέσουν την αίτησή τους , δεδομένου ότι θα υπάρξει προθεσμία μέχρι την Πέμπτη , μετά τη δέσμευση της Δ/ντριας  και θα ασκηθεί πίεση για ανάρτηση των κενών.

Για το ΔΣ

Ο  Πρόεδρος                                                               Ο       Γραμματέας

Ψαρράς Σπύρος                                                         Γκόβας Παναγιώτης

Κατηγορίες:εκπαιδευτικά
Αρέσει σε %d bloggers: