Αρχική > εκπαιδευτικά > Προς το ΔΣ της ΟΛΜΕ

Προς το ΔΣ της ΟΛΜΕ

12/02/2014

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ                                          

Α΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ
ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. / FAX: 2610 – 278776
mail: aelmeahaias@yahoo.gr,

https://aelmeahaias.wordpress.com

Πάτρα, 10/02/2014

 

Προς το ΔΣ της ΟΛΜΕ

 

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας σας ενημερώνει:

α. Στην περιοχή της ευθύνης μας ως τώρα, δεν έχει συνεδριάσει κανένας Σύλλογος διδασκόντων με θέμα την αυτοαξιολόγηση της Σχολικής μονάδας. Ο λόγος είναι, κατά τη γνώμη μας, η ελλιπής ενημέρωση των συναδέλφων.

β. Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας έχει προβεί σε μια σειρά ενέργειες για την ενημέρωση των συναδέλφων (συνέλευση, επιτροπή αγώνα, ενημέρωση Διευθυντών, επισκέψεις σε σχολεία), τις οποίες σκοπεύει να συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση. Διαπιστώνουμε ότι όσο η ενημέρωση διευρύνεται και βαθαίνει, τόσο οξύνονται οι διαθέσεις των συναδέλφων κατά της αυτοαξιολόγησης. Επίσης, το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας έχει εμποδίσει την «ενημέρωση» των Διευθυντών από τους Σχ. Συμβούλους σε  έξι συναντήσεις τους.

Ζητάμε από σας:

α. Να επικαιροποιήσετε το χρονικό πλαίσιο που είχατε θέσει για τη συνεδρίαση των Συλλόγων διδασκόντων, ώστε όσα σχολεία δεν έχουν συνεδριάσει ακόμα, να συνεδριάσουν όλα μαζί, σε μια κοινή χρονική περίοδο. Ειδάλλως, καλλιεργείται ένα κλίμα αναμονής που δεν έχει θετικές επιπτώσεις.

β. Να μας ενημερώσετε για το πόσα Σχολεία έχουν απορρίψει ως τώρα των αυτοαξιολόγηση μετά από συνεδρίαση του Συλλόγου διδασκόντων, ποια είναι η κατάσταση στις υπόλοιπες ΕΛΜΕ και τη χώρα.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γραμματέας

 

Ψαρράς Σπύρος                                 Μπούρδαλας Παναγιώτης

 

 

Κατηγορίες:εκπαιδευτικά
Αρέσει σε %d bloggers: