Αρχική > εκπαιδευτικά > Mαθησιακή στήριξη απόρων μαθητών

Mαθησιακή στήριξη απόρων μαθητών

12/11/2013

     Α’ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ                                                                 Πάτρα,  11/11/2013

ΜΑΝΙΑΚΙΟΥ 6 & ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. / FAX : 2610 – 278776
https://aelmeahaias.wordpress.com,
     
aelmeahaias@yahoo.gr

ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Συνάδελφοι

Η Ά ΕΛΜΕ Αχαΐας, συμμετέχει σε Δίκτυο Συνεργασίας με τον Δήμο Πάτρας

( Αντιδημαρχία Παιδείας, Αντιδημαρχία Εθελοντισμού), το Πανεπιστήμιο και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχει οργανωθεί ένα δίκτυο εθελοντών  με απώτερο σκοπό τη μαθησιακή στήριξη απόρων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με βάση τα παραπάνω οργανώνονται τμήματα μαθησιακής στήριξης τα οποία θα λειτουργούν στο 21Ο και στο 12Ο Γυμνάσιο της Πάτρας, μετά το πέρας των μαθημάτων του σχολείου, καθημερινά. Τα παραπάνω μαθήματα αναμένονται να ξεκινήσουν την Τετάρτη 20-11-2013.

Θα διδάσκονται τα μαθήματα της Ελληνικής γλώσσας, αρχαίων, μαθηματικών, φυσικής και χημείας για τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου.

Για την αποτελεσματικότερη επίτευξη του στόχου , σας καλούμε να βοηθήσετε στο έργο αυτό με την εθελοντική σας προσφορά, είτε δίδοντας τις διδακτικές σας υπηρεσίες, είτε εποπτεύοντας την ορθή λειτουργία των τμημάτων που πρόκειται να δημιουργηθούν δηλώνοντας συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που σας επισυνάπτουμε και αποστέλλοντας την στην διεύθυνση

ethelodespatras@gmail.com   μέχρι και την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013.

Κατεβάστε από εδώ την

Κατηγορίες:εκπαιδευτικά
Αρέσει σε %d bloggers: